Corona maatregelen Geusselt Sport per 1 oktober :: Geusselt Sport

Corona maatregelen Geusselt Sport per 1 oktober

 • Home
 • Nieuws
 • Corona maatregelen Geusselt Sport per 1 oktober

  2 okt. 2020   Admin2


Corona Maatregelen Geusselt Sport per 1 oktober 2020:

Sinds dinsdag 29 september 2020 zijn er nieuwe (aangepaste maatregelen) afgekondigd n.a.v. COVID-19. Ook wij als voetbalvereniging zijn genoodzaakt om deze nieuwe maatregelen in acht te nemen. Onderstaand vindt u een overzicht van diverse maatregelen die tot nader order gelden m.b.t. trainingen en wedstrijden. Wij hopen dat eenieder (leden / ouders / supporters / bezoekers) de maatregelen respecteert en opvolgt.

MAATREGELEN M.B.T. THUISWEDSTRIJDEN EN TRAININGEN:

Allereerst gelden ten alle tijden de verplichtingen en/of (dringende) adviezen van RIVM, KNVB en gemeente Maastricht.

Verder, bij thuiswedstrijden en trainingen:

 1. Parkeren van fietsen en scooters gelieve te plaatsen op de daartoe aangewezen plekken. Hinder géén routes van spelers richting kleedlokalen.
 2. Dringend verzoek is om als Geusselt Sport ouder/supporter aansluitend het sportcomplex te verlaten. Men mag NIET blijven wachten, ook i.v.m. de drukte.
 3. Wat betreft het ophalen na een training of wedstrijd, graag niet eerder dan 5 minuten voor einde training/wedstrijd aanwezig zijn.
 4. Ook graag op de parkeerplaats blijven wachten tot de spelers daar komen (dus NIET het sportcomplex op lopen). Dringend advies is om meteen na afloop van een training of wedstrijd huiswaarts te keren en geen ontmoeting te laten ontstaan op het terras van de kantine.  
 5. Na een training of wedstrijd graag zo snel mogelijk weer vertrekken, als team. Als men doucht, graag dit zo kort mogelijk doen. Alleen trainers en teambegeleiders mogen aanwezig zijn als dit nodig is. Als dit doorgaans anders geregeld was, dan graag voorlopig thuis douchen. Geen derden in de kleedlokalen dus.
 6. Bij thuiswedstrijden zal er een consumptie in de kleedlokalen klaar staan. Tijdens de pauze water/thee.
 7. Geblesseerde spelers blijven thuis. Achterliggende gedachte: de getroffen maatregelen zijn er om de drukte op het sportcomplex te minimaliseren. Dus alleen de spelers die meedoen en begeleiding graag meenemen naar een wedstrijd.


MAATREGELEN M.B.T. UITWEDSTRIJDEN

 1. Het verzoek is om met zo weinig mogelijk auto's te gaan rijden. Alleen spelers en stafleden die actief betrokken zijn bij de wedstrijd mogen mee. 
 2. Graag na afloop van de wedstrijd zo snel mogelijk weer vertrekken, als team. Als men doucht, graag dit zo kort mogelijk doen.  
 3. Verzamelen voor een uitwedstrijd gebeurt idealiter op ons sportcomplex buiten, vermijd drukke plekken; dit is te achterhalen door te kijken naar het wedstrijdprogramma. Fietsen en scooters parkeren op ons sportcomplex is wel mogelijk.  
 4. Geblesseerde spelers blijven thuis. Achterliggende gedachte: de getroffen maatregelen zijn er om de drukte op het sportcomplex te minimaliseren. Dus alleen de spelers die meedoen en begeleiding graag meenemen naar een wedstrijd.