Geusselt Sport doet mee aan MVV United project :: Geusselt Sport

Geusselt Sport doet mee aan MVV United project

  • Home
  • Nieuws
  • Geusselt Sport doet mee aan MVV United project

  26 sep. 2012   admin


Zoals in de laatste nieuwsbrief aangekondigd, zal de jeugdafdeling participeren in het MVV United project.

Woensdagavond 26 september tekenden de voorzitters van deelnemende clubs, samen met MVV preses Paul Rinkens, een contract ter bevestiging van het Maastricht United partnership. Erik Meijer, oud sterspeler van MVV en tegelijkertijd een voorbeeld van hoe een voetballer uit de regio Maastricht via MVV de top van het internationale voetbal weet te bereiken, gaat Maastricht United leiden. Het motto van Maastricht United is: ‘Samen een klasse beter’. Hiermee willen de deelnemers aangeven dat MVV Maastricht op termijn weer langdurig op het hoogste niveau van het betaald voetbal gaat uitkomen en tegelijkertijd de amateurvoetbalclubs, toch in ieder geval een aantal van hen, de weg naar de eerste klasse, hoofdklasse en wie weet topklasse weten te vinden. Uitgangspunten voor Maastricht United zijn: een herijkte jeugdopleiding van MVV Maastricht, de herintroductie van het Maastrichts elftal per jeugdcategorie, een ‘train de trainer''progamma, een online service voor trainings- en oefenstof, clinics bij de clubs en masterclasses op verschillende voetbaldisciplines en een verbinding met Talentlab Maastricht voor specifiek fysieke, mentale, tactische en technische begeleiding.

MVV gaat de samenwerking niet alleen met onze verniging aan maar ook met R.K.V.C.L., RKSV Leonidas Wolder, ,IBC ’03, vv Scharn, R.K.S.V. Heer, RKASV, SVME, vv Eijsden, vv Daalhof, vv Standaard, sv Meerssen, sc Jekerdal, RKHSV, vv Berg ’28, vv Bunde en Geusselt Sport.

Namens Geusselt Sport waren voorzitter Jan Karssemakers, jeugdvoorzitter John Elissen, C1 trainer Paul Kempeners en jeigdlid Gereaud Kempeners aanwezig.