Geusselt Sport meets Pinkpop 2014 :: Geusselt Sport

Geusselt Sport meets Pinkpop 2014

  12 jun. 2014   admin


Voor de eerste keer mocht Geusselt Sport een biertent runnen op de Pinkpop zondag.

De start was slecht, bij de verkeerde tent staan en daar een giga plensbui ternauwernood overleven. Na 2 uur wachten en rondlopen, kwamen we eindelijk bij de goede biertent uit. Gelijk aan de slag met inrichten, voorraad tellen en drank verdelen.

Na een rustig begin met de verkoop, begon het na de middag goed te lopen. Van 14:00 - 17:00 uur was het zeer druk en kon niemand gaan pauzeren. Daarna bleef het gelukkig druk, maar kon iedereen toch ff pauzeren en wat sfeer proeven op het terrein.

Ed Sheeran, The Editors, The Artic Monkeys en natuurlijk Sjef Special hebben opgetreden en sommige van ons hebben daar iets van meegekregen.

Het bleef goed doorlopen met de verkoop en om 22:00 uur konden we eindelijk de tent sluiten. Voorraad tellen en naar de bus. Resultaat: heel veel bier, frisdrank en water verkocht. Heel veel. Sinas op, Spite op, Chaudfontaine bubbels op.

Een vuilniszak vol met bonnen mee terug genomen naar Geusselt Sport, maar jammer genoeg konden we die daar niet inleveren.

Het was een lange zware dag, maar ondanks het harde werken toch een mooie belevenis. Hopelijk levert deze arbeid ook nog wat op voor de club.

Iedereen die mee is geweest is ontzettend bedankt voor de hulp.