JUBILEUM REÜNIE 10 september :: Geusselt Sport

JUBILEUM REÜNIE 10 september

  26 apr. 2022   Admin2


* REÜNIE NIEUWS RAPID-WVV'28-GEUSSELT SPORT*

Op 29 mei 2020 bestond Geusselt Sport 100 jaar.

Een groots jubileumprogramma stond helemaal in de steigers. En toen kwam corona. En dat duurde langer dan iedereen ooit had verwacht. Uiteindelijk werd besloten om in november 2021 toch een beperkt feestweekend te organiseren. Op vrijdagavond huldigden wij onze jubilarissen en werd Geusselt Sport door de burgemeester onderscheiden met de Koninklijke erepenning en de stedelijke onderscheiding De Trichter. En op die avond kregen we te horen dat corona weer roet in het eten gooide, waardoor het programma inderhaast moest worden omgegooid.

Belangrijk onderdeel van het jubileumprogramma was de grote reünie voor alle leden en oud-leden, maar ook voor (oud-)sponsors en supporters door de jaren heen van zowel Rapid, Sportclub W.V.V.’28 als Geusselt Sport. Nu is eindelijk de tijd, ruimte en zekerheid om die reünie te organiseren en wel op zaterdag 10 september 2022. Een dag vol voetbal en gezelligheid.

Reserveer die datum in de agenda! We roepen iedereen die interesse heeft op om zich aan te melden via het mailadres Geusseltsport100jaar@gmail.com. Geef dan naam, telefoonnummer, emailadres en oude vereniging aan. We zorgen dan dat je op de hoogte blijft en te zijner tijd persoonlijk wordt uitgenodigd. En vooral: zegt het voort, zegt het voort. Voor meer informatie of aanmelding zonder internet bel Guus Wijns (06-52605885) of Johnny Elissen (06-55378449).

Reüniecommissie 100 jaar Geusselt Sport