Pre-season info voor Geusselt Sport leden :: Geusselt Sport

Pre-season info voor Geusselt Sport leden

  5 aug. 2021   Admin2


Beste leden,

Een aantal belangrijke zaken vanuit Geusselt Sport.

1. Maastricht Champions Trophy:

Op vrijdag 13 augustus start de Maastricht Champions Trophy met de wedstrijd VV Maastricht West tegen VV Bunde. Een dag later zal ook Geusselt Sport de 1ste wedstrijd spelen op eigen terrein tegen RKVV Willem 1. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur. We hopen op een mooie opkomst en er een mooi toernooi van te gaan maken. Ook zullen de halve finales (27-8 en 28-8) en de finale (1-9) plaatsvinden op onze locatie.

Wij zijn nog op zoek naar enkele leden/vrijwilligers die ons willen ondersteunen in werkzaamheden gedurende de wedstrijden op ons complex. Heb jij interesse om een handje mee te helpen? Stuur dan even een mail aan royhulst@ziggo.nl of app via 06-18693644.

2. Nieuwe leden:

De afgelopen maanden zijn er diverse leden bijgekomen en zijn er zelfs nieuwe elftallen gevormd. We zijn erg verheugd met de komst van deze nieuwe leden en heten iedereen van harte welkom bij Geusselt Sport.

3. Trainingen:

Vanaf 9 augustus zijn onze velden weer beschikbaar voor trainingen van de lagere elftallen. Wij wensen iedereen veel sportplezier toe bij het hervatten van de trainingen.

4. Openingstijden kantine:

Onze kantine is voorlopig geopend op donderdag van 19.00 uur tot 24.00 uur en op zondag van 15.00 uur tot 20.00 uur. Zodra er nieuwe versoepelingen komen, zullen we de tijden opnieuw bekijken en jullie hiervan op de hoogte stellen. De kantine zal extra geopend zijn tijdens de wedstrijden van de Maastricht Champions Trophy. Tevens werken we met nieuwe zuipkaarten voor de prijs van €18,50. Tijdens de MCT wedstrijden zijn de zuipkaarten niet geldig en niet te koop, maar werken wij met consumptiebonnen. De oude zuipkaarten zijn geldig t/m 1 september.

5. Lotto Geusselt Sport:

Vanaf zaterdag 7 augustus starten we weer met de wekelijkse lotto bij Geusselt Sport. We spelen mee met het reserve getal van de Canadese lotto. Deze trekking is zichtbaar op zondagochtend via https://www.olg.ca/en/lottery/play-ontario-49-encore/about.html

Kosten zijn €1,50 per trekking per nummer en je ontvangt een betaalverzoek om 1x per maand te betalen. Valt jouw nummer? Dan win je €40.-

Voor komend seizoen zijn er enkele nummers vrijgekomen.

Wil je meespelen? Stuur dan even aan appje naar Roy Hulst via 0618693644 en geef door met welk(e) nummer(s) je mee wil spelen.

Vrije nummers: 1-8-9-15-19-23-25-26-28-32-34-35-40-42-45-46-47

Deelname is voor een geheel seizoen! We spelen van augustus t/m mei.

6. Contributie-inning

Geusselt Sport gaat gebruik maken van een extern systeem genaamd ClubCollect en dat betekent dat er eea veranderd in de inning van de contributies. De 1ste inning van contributie zal plaatsvinden op 26 augustus. Het werken met een extern systeem brengt enkele kosten met zich mee die wij zullen doorberekenen naar de leden.

Kosten betalen in termijnen: €1.00 per termijn
Storneringen/terugboekingen klant: €2.50 boete per stornering
Administratiekosten: €1.00 per keer
1ste herinnering: €5.00 boete
2de herinnering: €5.00 boete

Kortom, zorg dat je netjes op tijd betaald en voorkom extra kosten. De extra kosten moeten wij betalen aan ClubCollect voor het verrichten van de extra handelingen en werkzaamheden en worden doorberekend aan het desbetreffende lid. Bij het niet nakomen van betalingen kan het bestuur bepalen dat je niet meer mag trainen en deelnemen aan wedstrijden!

Zoals vorig seizoen aangegeven krijgen de spelende leden, die vorig seizoen al lid waren en contributie hebben betaald, dit seizoen een korting van 25% op de contributiebijdrage. Tevens zal er dit seizoen géén verhoging plaatsvinden van de contributies.

Leden die géén gebruik maken van automatisch incasso worden verzocht de contributie eind augustus te voldoen bij de penningmeester. Uiteindelijk zullen wij volledig overstappen op automatisch incasso.


Tot zover de belangrijkste informatie voor dit moment.

Wij wensen iedereen een mooi sportief seizoen toe bij Geusselt Sport.

Met sportieve groet,
Bestuur Geusselt Sport