OLIEBOLLENACTIE GEUSSELT SPORT ism Bakkerij Paulissen :: Geusselt Sport

OLIEBOLLENACTIE GEUSSELT SPORT ism Bakkerij Paulissen

  • Home
  • Nieuws
  • OLIEBOLLENACTIE GEUSSELT SPORT ism Bakkerij Paulissen

  8 dec. 2020   Admin2


Maastricht, 8 december 2020

Beste leden, buurtgenoten en vrienden van de vereniging,

Het is bijna het einde van een bewogen jaar dat we nooit meer zullen vergeten.
De corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat we allemaal onze manier van leven drastisch hebben moeten veranderen.

Dit geld zeker ook voor ons verenigingsleven. Samen onze hobby uitoefenen, het samen zijn en de gezelligheid die daarbij hoort was plots vrijwel onmogelijk. Ook de jaarlijkse evenementen waar we altijd naar uitkijken, en samen keihard voor werken, zijn grotendeels vervallen.

Gelukkig hebben we veel steun en begrip van jullie ontvangen en zijn, daar waar mogelijk, creatieve alternatieven bedacht om toch zo veel mogelijk door te laten gaan. Hiervoor zijn we jullie erg dankbaar!

We kijken dan ook zeer hoopvol en positief uit naar 2021. We gaan ervan uit dat we het virus beter onder controle krijgen en de maatregelen versoepeld worden zodat wij onze (sport)activiteiten weer kunnen voortzetten en uitbreiden.

Om de laatste dag van dit jaar positief af te sluiten organiseren we dit jaar op 31 december, een spetterende oliebollen actie, in samenwerking met Bakkerij Paulissen. DANK DAARVOOR!

Een zak met 10 overheerlijke verse oliebollen kost € 8,50. U kunt kiezen voor naturel of appelrozijn. Voor elke verkochte zak gaat € 2,00 naar onze verenigingskas.

Op deze manier zijn we in staat om extra inkomsten te genereren voor onze vereniging. Financieel gezien is het voor Geusselt Sport een zwaar jaar en we hopen dat we middels deze actie onze clubkas weer een beetje kunnen vullen.

Hoe bestellen > De bestelactie is inmiddels afgelopen. Wij danken eenieder die gebruik heeft gemaakt van de actie en hiermee de club steunt !

U kunt uw bestelling donderdag 31 december tussen 13.00 uur en 17.00 uur afhalen op de locatie Vijfkamp 1 bij de kantine van Geusselt Sport. Uiteraard volledig corona-proof!

Wij wensen u een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en vooral gezond 2021!!!

Bestuur Geusselt Sport