Corona-tijd kost Geusselt Sport en sponsoren veel inkomsten en start crowdfundingsactie! :: Geusselt Sport

Corona-tijd kost Geusselt Sport en sponsoren veel inkomsten en start crowdfundingsactie!

  • Home
  • Nieuws
  • Corona-tijd kost Geusselt Sport en sponsoren veel inkomsten en start crowdfundingsactie!

  8 jun. 2020   admin


Het is een zeer onzekere tijd en dat betekent ook voor Geusselt Sport dat we er alles aan doen om het hoofd boven water te houden. Ondanks de steun van onze trouwe sponsoren en leden, hebben wij te maken met het mislopen van tienduizenden euro’s. Dit komt door het wegvallen van o.a. kantine-inkomsten, de afgelasting van wedstrijden, werken op evenementen zoals Pinkpop, Temple of Rock en Bruis en de Maastricht Champions Trophy.

Daarnaast gaan we een onzeker voetbalseizoen tegemoet aangezien we nog niet precies weten wanneer we wat weer mogen organiseren. Een grote groep van onze sponsoren verkeren in een vergelijkbare situatie. Daarom hebben wij, geïnspireerd door GSV'28, een digitale donateursactie (crowdfunding) opgezet waarbij iedereen die Geusselt Sport een warm hart toedraagt een financiële bijdrage kan leveren en daarmee zowel Geusselt Sport als diverse sponsoren steunt.

Doe een donatie, steun onze club en sponsoren en win!

Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom. Je steunt hiermee onze mooie voetbalvereniging en alle activiteiten die wij in het komende voetbalseizoen weer willen organiseren. Maar je steunt ook onze sponsoren, want Geusselt Sport geeft 10% van de opbrengst van deze digitale donateursactie terug aan onze sponsoren. We kopen namelijk waardebonnen bij hen in en verloten deze onder de donateurs:

*hoe hoger jouw bijdrage, hoe groter de kans dat jij één of meerdere bonnen wint.*

*Steun onze jubilerende club, zodat we samen deze Corona-Crisis beter uit komen!*

 

Hopelijk tot snel bij Geusselt Sport tijdens één van onze voetbalactiviteiten of evenementen!

Bestuur Geusselt Sport

*DONEER VIA DEZE LINK*

https://www.gofundme.com/f/steun-jij-geusselt-sport-ook?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1