Wil Kruijntjens vervangt Paul Meulenberg als interim-trainer.

Gepubliceerd op 8 maart 2024 om 10:53

Afgelopen weekend heeft Paul Meulenberg zijn taken als trainer neergelegd bij onze club. Paul, die zijn contract in januari reeds had verlengd, had er zelf geen vertrouwen meer in om het vlaggenschip de goede kant op te sturen. "Als trainer ben je eindverantwoordelijk voor hoe de groep presteert," vertelt de oefenmeester. "We hebben een erg slechte periode achter de rug en ik heb het gevoel dat de spelers en de club beter af zijn met een andere trainer. Ik weet dat ik de jongens niet meer kan redden dit seizoen en ik heb het gevoel dat een andere trainer dat wel kan."

We willen Paul enorm bedanken voor zijn inzet en passie die hij altijd heeft getoond voor onze club en wensen hem al het beste toe in de toekomst.

Daarmee moesten we als club ook snel handelen om een vervanger te regelen. Uiteindelijk zijn we in onze zoektocht bij Wil Kruijntjens uitgekomen. Kruijntjens, die eerder al twee titels met Geusselt Sport heeft gewonnen, en daarnaast één met SVME en een promotie met SCG, was direct enthousiast om de club te helpen. Kruijntjens traint donderdag voor het eerst met de groep en zal zondag ook op de bank zitten als trainer bij het duel GSV’28-Geusselt Sport.

Wij willen Wil bedanken en wensen hem, de staf en de selectie veel succes voor de rest van het seizoen.

⚽️🔴⚫️