Footy komt naar Geusselt Sport :: Geusselt Sport

Footy komt naar Geusselt Sport

  14 okt. 2022   Admin2


Footy 7v7 voetbal voor bedrijven en vrienden daalt neer in Maastricht bij Geusselt Sport

Maastricht, 8 oktober 2022 – Door de aanhoudende vraag naar Footy start binnenkort op doordeweekse avonden ook bij Geusselt Sport de snel groeiende 7v7 voetbalcompetitie!

Een lidmaatschap bij een sportvereniging is niet verplicht en daarom zit jij bij Footy nooit vast aan allerlei verplichtingen, maar geniet wel van de voordelen. Zo zorg jij ervoor dat je jouw leven op sociaal én sportief vlak verrijkt zonder al te veel compromissen te hoeven sluiten!

Stel dat je niet meer in het weekend een dag kwijt wil zijn aan jouw favoriete sport maar je zin in een potje voetbal er niet minder op is geworden. Je meldt je dan eenvoudig aan via de website en bij de volgende beschikbare competitie staat jouw team al op het veld.

Heb je geen team? Geen probleem. Het concept maakt van spelers die als los zand bij elkaar komen een hecht team. Zij werken zich elke week in het zweet voor het gezamenlijke doel. Kom je niet tot scoren? Geen punt, de derde helft is vaste prik.

Het laagdremplige voetbalconcept sluit perfect aan op het drukker wordende leven. Sinds de maatregelen rondom covid zijn opgeheven groeit het concept hard. Waar voor de uitbraak van covid Footy maar enkele steden verreikte met haar concept, telt Footy momenteel meer dan 500 teams door heel binnen- én buitenland en blijven de aanmeldingen binnenstromen.  

Voor nieuwe teams is nog ruimte, maar meld je wel snel aan via: https://www.playfooty.com/bedrijfsvoetbal/maastricht/sportpark-geusselt/

En leef zoals het motto van ons luidt: “Work hard, play Footy”.